Sillitäytteiset kananmunat
Suomessa täytetyillä kananmunilla on usein hiukan vanhahtava maine, mutta “devilled eggs” kuuluu edelleen Yhdysvalloissa jokaiseen bbq-buffettiin. Klassikkoonkin saadaan uutta kulmaa hunaja-dijonsinapilla, vaikka sipulisillin kautta ilmassa on edelleen myös muistot isovanhempien joulupöydästä. Perinteikäs klassikko on sitä toki syystä.
20 minutes mins
RUOKALAJI Alkupalat, Lisukkeet
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 8 palaa Ahti juhlasilliä
- 8 kananmunaa
- 3 rkl Felix Kruunumajoneesia
- 3 tl hunaja-dijonsinappia
- 2 rkl silputtua ruohosipulia
- suolaa
- pippuria
Ohjeet
- Keitä kananmunat koviksi ja jäähdytä. Halkaise kananmunat ja poista keltuaiset.
- Murskaa keltuaiset ja sekoita mukaan majoneesi, dijon-sinappi, silputtu ruohosipuli ja puolet sipulisillistä pieneksi hienonnettuna. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
- Lusikoi täyte kananmunanpuolikkaisiin ja koristele ruohosipulisilpulla ja lopuilla sillifileillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!