Kesäinen sillilautanen
Tarjoile kesäinen sillilautanen brunssilla tai lounaalla. Koristeeksi sopii erinomaisesti esimerkiksi syötäväksi kelpaavat kukat! Kokeile helppoa reseptiä alta.
30 minutes mins
RUOKALAJI Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 prk Boy Matjessilliä
- keitettyjä perunoita
- 4 kananmunaa
- salaatinlehtiä
- retiisejä
- ranskankermaa
- punasipulia
- ruohosipulia
- koristeeksi syötäviä kukkia
Ohjeet
- Keitä kananmunia noin 8 minuuttia, kuori ja puolita ne. Vatkaa ranskankerma kuohkeaksi.
- Asettele muutama koristeellinen salaatinlehti ison lautasen pohjalle. Puolita keitetyt perunat ja laita ne sekä retiisit, kananmunanpuolikkaat ja sillipalat salaatinlehtien päälle.
- Pursota vatkattu ranskankerma perunoiden vierelle tai päälle. Koristele hienoksi silputulla punasipulilla, ruohosipulilla sekä syötävillä kukkasilla, kuten esimerkiksi orvokeilla.
- Tarjoile brunssilla tai kesälounaalla.
Vinkki!
Vinkki! Koristeluun voi käyttää myös mätiä tai tilkkaa ruskistettua voita.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!