Konjakki-sinappisilli
Konjakki-sinappisilli on perinteinen ja hienostunut silli joulupöytään. Sinappikastikkeen valmistamisessa kaikkien sekoitettavien raaka-aineiden on hyvä olla saman lämpöisiä. Tämä sinappisilli-resepti saa twistin konjakista, mutta voit käyttää ohjeessa konjakin tilalla myös calvadosta tai brandyä. Olisiko tämä herkullinen sinappi-konjakkisilli tänä vuonna joulupöydän tähti?
20 minutes mins
RUOKALAJI Joulu, Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 prk Ahti Perhesilliä
- ½ dl makeaa sinappia
- ½ dl Dijon-sinappia
- 2 rkl sherryetikkaa
- 1 rkl sokeria
- 1 dl ranskankermaa
- 2 rkl konjakkia
- 1 dl öljyä
- 2 oksaa tilliä nypittynä
- 1 pieni punasipuli kuutioina
- pippuria
Ohjeet
- Sekoita kulhossa sinapit, etikka, sokeri, ranskankerma ja konjakki. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta pippurilla, tillillä ja silputulla punasipulilla.
- Lado sillipalat purkkiin kerroksittain kastikkeen kanssa. Anna maustua vähintään 1 vrk kylmässä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!