Silli-paprikabruschettat
Ahti Sipulisillistä saat tehtyä helpot paprikabruschettat. Näihin perinteisiin italialaisiin alkupaloihin saat mukavan suomivivahteen sillillä. Bruschettat sopivat erinomaisesti illanistujaisissa tarjottaviksi.
30 minutes mins
RUOKALAJI Alkupalat, Lisukkeet, Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 6
Ainesosat
- 2 paprikaa
- 1 prk Ahti Perinteinen sipulisilliä
- 1 prk kapriksia
- ½ sitruunan mehu
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 patonki
- 3 oksaa basilikaa
- oliiviöljyä
- mustapippuria
Ohjeet
- Pese, puolita ja öljyä paprikat. Paahda mahdollisimman kuumassa uunissa noin 10 - 15 minuuttia, kunnes kuori mustuu. Nosta paprikat kulhoon, peitä kelmulla ja anna jäähtyä. Hiero mustunut kuori paprikoista irti.
- Leikkaa paprikat suikaleiksi ja sekoita sillin, kapristen, oliiviöljyn, sitruunamehun ja hienonnetun valkosipulinkynnen kanssa. Mausta mustapippurilla.
- Leikkaa patonki viistoon, noin 10 siivua, öljyä ja ruskista joko pannulla tai uunissa. Nostele leipien päälle paprikaseosta ja koristele basilikanlehdillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!