Silli-chorizopasta
Ahti Tomaattisilli sopii mainiosti mausteeksi chorizopastalle. Silli "sulaa" kastikkeen sekaan, joten maku miellyttää myös niitä, joille silli ei muuten maistu. Loistava tapa tuunata pasta-annos ja samalla totutella syömään silliä!
20 minutes mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 prk Ahti Tomaattisilliä
- 200 g chorizomakkaraa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 100 g mustia kivettömiä oliiveja
- 1 tl chililastuja
- suolaa
- mustapippuria
- 2 rkl oreganoa
- 400 g pappardellepastaa
- 4 rkl hienonnettua tuoretta lehtipersiljaa
- ½ dl parmesaanilastuja
Ohjeet
- Pilko sipuli, valkosipuli, silli ja chorizo.
- Aloita paistamaan chorizoja kylmällä pannulla oliiviöljyssä. Odota kunnes rasva alkaa irrota ja paista chorizorasvassa sipuli sekä valkosipuli. Lisää lopuksi joukkoon silli ja kuullota vielä hetki niin, että sillit alkavat "sulaa".
- Lisää sitten tomaattimurska ja viipaloidut oliivit. Mausta kastike chililastuilla, suolalla, pippurilla sekä oreganolla. Anna hautua kunnes pasta on valmista.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pasta kastikkeeseen ja koristele persiljalla sekä parmesaanilastuilla.
- Viimeistele pasta pienillä sillipaloilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!