Sillivoi
Suussa sulavan sillilevitteen avulla nostat ruoanlaiton uudelle tasolle. Tarjoile leivän päällä, uusien perunoiden kanssa tai mausta sillivoilla pihvit. Voit myös käyttää voita paistamiseen esimerkiksi erilaisten merenelävien tai etanoiden kanssa.
15 minutes mins
RUOKALAJI Lisukkeet
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 12 palaa Abba Ruohosipuli- ja tillisilliä
- 200 g huoneenlämpöistä voita
- ½ sitruuna
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 valkosipulin kynsi
Ohjeet
- Hienonna silli. Vispaa kuutioidun voin, sitruunamehun ja raastetun kuoren, paprikajauheen sekä hienonnetun valkosipulin kanssa sähkövatkaimella kuohkeaksi levitteeksi.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!