Valkosipulisillipasta tuoreherneillä
Abba Valkosipulisillistä pyöräytät kätevästi kesäisen kermaisen pastan. Valkosipulisillipasta sopii myös kokemattomille sillin ystäville, sillä silli “sulaa” kastikkeeseen vain antamaan tujauksen makua.
15 minutes mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 2
Ainesosat
- 15 palaa Abba Valkosipulisilliä
- 1 pieni sipuli
- 6 valkosipulinkynttä
- öljyä
- 2 dl kermaa
- tilliä silputtuna
- 1 dl tuoreherneitä
- 1 rkl sitruunamehua
Lisäksi
- 2 annosta keitettyä pastaa
Ohjeet
- Hienonna valkosipulit, sipulit ja puolet sillipaloista. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä ja lisää silli.
- Lisää kerma, keitä hetki kasaan ja lisää sitten suurin osa silputusta tillistä ja tuoreherneistä sekä sitruunamehu.
- Nosta keitetty pasta kastikkeen sekaan ja sekoita.
- Pilko loput valkosipulisillit pieniksi kuutioiksi. Koristele annokset herneillä, tillillä ja lopuilla sillikuutioilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!