Ahti-avokadoherkkuleipä
Väli-Amerikan keittiöistä inspiraationsa saanut Ahti-avokadoherkku hurmaa raikkaudellaan. Avokado tuo rasvaisuutensa ansiosta kokonaisuuteen täyteläisyyttä, jonka raikastaa limenmehu sekä tietenkin Ahti Matjessilli.
RUOKALAJI Alkupalat, Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 12 palaa Ahti Matjessilliä
- 4 kpl Vaasan Ruispala Tummaa Herkkua
- 2 kpl limeä
- 1 dl guacamolea
- 2 kpl avokadoa viipaleina
- 1 pieni punasipuli kuutioituna
- 2 rkl paahdettua sipulia
- 4 oksaa korianteria
Ohjeet
- Leikkaa limet puoliksi ja paahda kuivalla pannulla leikkauspuoli alaspäin noin 2 minuuttia.
- Paahda leivät ja voitele ne guacamolella.
- Levitä päälle avokadoviipaleet limittäin.
- Nosta päälle sillinpalat ja ripottele päälle sipulit sekä tuore korianteri.
- Mausta lopuksi paahdetulla limellä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!