Caesar-levite valkosipulisillistä
Caesar-levite valmistuu helposti valkosipulisillistä. Levite sopii paahdetulle leivälle juhlaviin tapaksiin ja myös välipalaksi sopivan eväsleivän väliin.
30 minutes mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 4 palaa Abba Valkosipulisilliä
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 tl Abba valkosipulisillin lientä
- ½ sitruunan mehu
- 50 g parmesania raasteena
Lisäksi
- ½ maalaispatonki
- 2 broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 2 rkl öljyä paistamiseen
- 1 sydän- tai roomansalaatti
- parmesanlastuja
Ohjeet
- Hienonna valkosipulisillipalat ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää sillin lientä ja puolikkaan sitruunan puristettu mehu. Raasta levitteen joukkoon parmesan ja sekoita.
- Paahda maalaispatongin siivut rapeaksi kuumalla pannulla. Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Paista pannulla öljyssä kypsäksi.
- Siivuta fileet ohuiksi siivuiksi ja kokoa tapakset laittamalla paahdetulle leivälle caesar-levitettä, salaatinlehtiä, broilerinfileesiivuja, parmesanista veisteltyjä lastuja ja ripaus mustapippuria.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!