
Gratinoidut sillivoileivät
Abba Ranskalainen sipulisilli on monikäyttöinen tuote, joka sopii myös voileivän väliin. Juustokuorrutetut ja uunissa gratinoidut sillivoileivät ovat herkullinen iltapala sillin ystävälle.
20 minutes mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 2
Ainesosat
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 80 g raastettua kermajuustoa
- 1 kananmuna
- 2 siivua maalaisleipää
- voita
- 6 tomaattisiivua
- 6-8 siivua Abba Ranskalainen sipulisilliä
Koristeluun
- 6 oksaa lehtipersiljaa
Ohjeet
- Sekoita juustoraasteet ja kananmuna. Voitele leipäsiivut, nosta päälle tomaattiviipaleita ja 3 - 4 palaa silliä per leipä.
- Kuorruta leivät kunnon kerroksella juustoa ja ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa. Gratinoi leipiä 200 °C noin 10 minuuttia.
- Koristele ruskistuneet sillivoileivät lehtipersiljalla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!