Kreikkalaistyylinen feta-oliivisilli
Abba Ruohosipuli-tillisillin joukkoon sopivat hyvin fetajuusto, punasipuli ja oliivi. Niistä saadaan aikaiseksi raikas ja kesäinen leivänpäällinen tai vaikkapa lisuke uusille perunoille. Feta-oliivisilli sopii myös kesäisen salaatin päälle.
15 minutes mins
RUOKALAJI Lisukkeet, Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- ½ punasipulia
- 150 g fetajuustoa
- 100 g mustia oliiveja
- 1 prk Abba ruohosipuli- ja tillisilliä
- 1 dl jogurttia
- ½ sitruunan mehu ja kuori
Ohjeet
- Hienonna punasipuli, feta ja oliivit. Laita kulhoon ja sekoita joukkoon silli kastikkeineen.
- Notkista seos jogurtilla ja mausta sitruunan mehulla ja -kuorella.
- Tarjoile feta-oliivisilli leivän kanssa tai uusien perunoiden kera.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!