Mätismetanaa ja Ahti Juhlasilliä hapankorpun päällä
Mätitahnaa voi käyttää hyvin myös levitteenä, kunhan joukkoon lisää hieman smetanaa tekemään siitä pehmeämpää. Hapankorpun rapeus ja kokonaisuuden happamuus sopii hienosti sillin makukaveriksi. Merellinen ja rapea herkku valmistuukin vielä niin nopeasti ja helposti!
10 minutes mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 prk Ahti Juhlasilliä
- 1 dl smetanaa
- 1 rkl Kallen Mätitahnaa + 1 rkl koristeluun
- 4 viipaletta hapankorppuja
- 1 rkl kaprismarjoja
- tuoreita yrttejä koristeluun
Ohjeet
- Sekoita smetana ja mätitahna keskenään. Voitele hapankorput tahnalla. Laita päälle sillipalat ja kaprismarjoja.
- Pursota päälle mätitahnaa ja koristele yrteillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!