Matjessilliä ruskistetun voi-vinegretten, perunoiden ja mantelin kera
Valmista herkullinen ja näyttävä silliateria itse omassa kotikeittiössäsi! Ruskistettu voi-vinegrette, perunat, manteli ja silli luovat kokonaisuuden, joka hurmaa herkullisuudellaan! Kaunis esillepano kruunaa annoksen.
30 minutes mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 2 prk Ahti Matjessilliä
- 1 punasipuli hienonnettuna
- ½ dl balsamiviinietikkaa
- 2 tl suolaa
- puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
- 50 g voita
- tilliä ja lehtipersiljaa
Manteliperunat
- 600 g vastakeitettyä uutta perunaa
- 1 rkl voisulaa
- 40 g mantelilastuja paahdettuna
Ohjeet
- Kiehauta balsamietikka, sokeri, suola ja sitruunankuoriraaste kasarissa.
- Lisää sipuli ja kuumenna kiehuvaksi. Nosta kasari liedeltä.
- Ruskista voi pannulla. Valuta voi sipulien päälle.
- Kaada vinegretti matjessillin päälle ja ripottele pinnalle yrttejä.
- Keitä uudet perunat ja sekoita niihin paahdetut mantelit. Tarjoile manteliperunat sillin kanssa.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!