Ranskalaisia ja sillimajoneesia
Tarjoile rapeita itse tehtyjä ranskalaisia sillimajoneesin kanssa viikonloppuvieraille. Jos haluat maksimoida perunoiden rapeuden, liota niitä yön yli vedessä jääkaapissa ja kuivaa hyvin ennen kypsentämistä.
45 minutes mins
RUOKALAJI Lämpimät ruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
Majoneesi
- ½ prk Abba Ranskalaista Sipulisilliä
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 tl dijon-sinappia
- ½ sitruuna
- 1 rkl hienonnettua timjamia
- 100 g majoneesia
Ranskalaiset
- 8-10 perunaa (rosamunda)
- 1 rkl rypsiöljyä
- suolaa
- timjamia ja tilliä
Ohjeet
- Aja sillit massaksi valkosipulin, sinapin ja sitruunamehun kanssa. Sekoita hienonnetun timjamin kanssa majoneesin joukkoon.
- Leikkaa perunat reilunkokoisiksi tikuiksi. Mausta rypsiöljyllä sekä suolalla ja levitä väljästi uunipellille leivinpaperin päälle. Paista perunoita 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kullanruskeita. Viimeistele hienonnetulla timjamilla sekä tillillä ja tarjoile sillimajoneesin kanssa.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!