Ruohosipulimunakokkeli
Kuohkea ruohosipulimunakokkeli valmistuu nopeasti ja sopii hyvin kiireiseenkin aamuun ja brunssitarjottavaksi leivälle. Rapea leipä, kuohkea munakokkeli ja silli ovat täydellinen makuyhdistelmä.Katso reseptivideo täältä.
20 minutes mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat, Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 6 kananmunaa
- 1 dl kermaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl voita tai rypsiöljyä
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia
Lisäksi
- 8 siivua ruisleipää
- ½ prk Abba ruohosipuli- ja tillisilliä
- ruohosipulia
Ohjeet
- Sekoita kevyesti kulhossa kananmunat ja kerma, mausta suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna kattila keskilämmölle ja sulata rasva, lisää munamassa kattilaan. Kypsennä miedolla lämmöllä lastalla käännellen, kunnes kokkeli hyytyy pehmeäksi.
- Ota kattila pois lämmöltä, lisää ruohosipuli ja jatka sekoitusta hetken.
- Paahda ruisleivät kuumalla pannulla ja lisää munakokkeli sekä valutetut sillipalat.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!