Silli-fenkolipannarit

Silli-fenkolipannarit

Hellapoliisin ideoimalla ohjeella valmistat Ahti -sillillä ja fenkolilla maustetut pikkupannarit illanistujaisiin tai evääksi. Pieniin suupalan kokoisiin vuokiin valmistettuna ne maistuvat smetana- tai creme fraiche nokareen kanssa alkupalapöydässä tai pikkusuolaisen nälkään.
Vuoan koosta riippuen pannareita valmistuu 24 – 48 kpl.
40 minutes
RUOKALAJI Alkupalat, Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 24

Ainesosat
  

Taikina

  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • ½ dl öljyä
  • dl vehnäjauhoja
  • 100 g juustoraastetta

Lisäksi

Pinnalle

  • 100-150 g smetanaa tai ranskankermaa
  • tilliä

Ohjeet
 

  • Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Sekoita.
  • Lisää öljy ja vehnäjauhot, sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon myös juustoraaste.
  • Jaa taikina pieniin muffinivuokiin. Käytä paperivuokien alla mielellään muffinipeltiä.
  • Leikkaa sillipalat pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli sekä fenkoli ja jaa nämä taikinan päälle.
  • Kypsennä 200 °C uunissa noin 15 - 20 minuuttia vuoan koosta riippuen. Lusikoi hieman jäähtyneiden pannarien päälle smetanaa tai ranskankermaa. Koristele tillitupsulla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!