Silli-lohiceviche
Abban raikas inkivääri-limesilli sopii täydellisesti cevichen valmistukseen. Lohi kypsennetään limen happojen avulla ja sitruunamajoneesi tuo ihanaa täyteläisyyttä annokseen. Tarjoile silli-lohiceviche sellaisenaan tai vaikka uusien perunoiden kanssa.
45 minutes mins
RUOKALAJI Kalaruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 tlk Abba Inkivääri-limesilliä
- 400 g tuoretta nahatonta lohifilettä
- ½ chili
- 2 limeä
- 2 rkl hienonnettua korianteria
- ½ rkl oliiviöljyä
- 1 dl täysmajoneesia
- ½ siruuna
Ohjeet
- Kuutioi sillit ja lohi.
- Hienonna chili ja sekoita limen mehu ja raastettu kuori korianterin ja oliiviöljyn kanssa sekaisin.
- Sekoita sillit ja lohikuutiot marinadin sekaan ja anna levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
- Sekoita majoneesiin sitruunan mehu ja raastettu kuori. Tarjoile pursotettuna cevichen päällä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!