Sillikaviaari kevätsipulilla ja retiisillä
Tuoreiden kotimaisten retiisien kirpeä kitkeryys tasapainottaa Abba Ruohosipuli- & tillisillistä sekoitetun sillikaviaarin tuhtia majoneesisuutta. Tarjoile raikas sillikaviaari aterioiden lisukkeena tai valmista siitä herkullisia täytettyjä leipiä.
40 minutes mins
RUOKALAJI Alkupalat, Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 8
Ainesosat
- 1 prk Abba Silliherkku Ruohosipuli- & tillisilli
- 3-4 retiisiä
- 2 keitettyä kananmunaa
- 3-4 kevätsipulin vartta
- 6-8 oksaa lehtipersiljaa
- 1 dl Felix Kruunumajoneesia
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- ½ sitruunan mehu
Ohjeet
- Paloittele silli, retiisit ja keitetyt kananmunat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipulista ohuita kiekkoja ja silppua lehtipersilja. Sekoita kaikki ainesosat kulhossa. Lisää makua saat sekoittamalla joukkoon sillin kastikkeen.
- Laita seos jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.
- Koristele lopuksi retiisilohkoilla ja kevätsipulilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!