Sillikaviaari kevätsipulilla ja retiisillä

Sillikaviaari kevätsipulilla ja retiisillä

Tuoreiden kotimaisten retiisien kirpeä kitkeryys tasapainottaa Abba Ruohosipuli- & tillisillistä sekoitetun sillikaviaarin tuhtia majoneesisuutta. Tarjoile raikas sillikaviaari aterioiden lisukkeena tai valmista siitä herkullisia täytettyjä leipiä.
40 minutes
RUOKALAJI Alkupalat, Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 8

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Paloittele silli, retiisit ja keitetyt kananmunat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipulista ohuita kiekkoja ja silppua lehtipersilja. Sekoita kaikki ainesosat kulhossa. Lisää makua saat sekoittamalla joukkoon sillin kastikkeen.
  • Laita seos jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.
  • Koristele lopuksi retiisilohkoilla ja kevätsipulilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!