Sillipiilo ruisnapeilla
Nopeasti valmistuvaa pikkusuolaista tarvitaan aina. Tuore, raastettu piparjuuri on hyvä ja raikas maku sillin pariksi. Sillipiilo ruisnapeilla toimii erinomaisesti tarjoiltavana esimerkiksi illanistujaisissa.
10 minutes mins
RUOKALAJI Alkupalat, Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 2 prk Abba Ranskalainen sipulisilliä
- 200 g ruisnappeja
- 1 dl maustamatonta tuorejuustoa
- 2 rkl raastettua piparjuurta
- yrttejä koristeluun
Ohjeet
- Pursota tuorejuustoa ruisnapille ja laita päälle sillipala. Kuori piparjuuri ja raasta sitä tuorejuuston pinnalle.
- Koristele tuoreilla yrteillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!