Sillitacot
Naposteluruoka on seurusteluruokaa parhaimmillaan. Sillin aromi sopii hyvin juustokastikkeen kanssa. Tästä ohjeesta voi myös tehdä kulhoon ison sillisen texmex-salaatin. Helppoa ja hyvää!
30 minutes mins
RUOKALAJI Kylmät silliruoat, Naposteltavat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 prk Abba Ranskalainen sipulisilliä
- 8 kpl tacokuoria
- 1 prk texmex-juustokastiketta
- 1 prk tomaattisalsaa
- 1 prk guacamolea
- 1 punasipuli viipaleina
- 100 g jalapenoa
- 2 tomaattia viipaleina
- 2 kpl kokonaista suolakurkkua viipaleina
- 8 kpl isoa lehteä jääsalaattia
- 1 prk säilöttyjä paprikoita
Ohjeet
- Leikkaa salaatti ohuiksi viipaleiksi pituussuuntaan. Valuta sillipalat siivilässä ja laita hetkeksi talouspaperin päälle. Täytä tacokuoret kasviksilla ja laita pinnalle valutetut sillipalat ja nokareet juustokastiketta.
- Laita lisäkkeeksi tomaattisalsaa sekä säilöttyjä paprikoita.
- Laita juustokastiketta, guacamolea ja tomaattisalsaa sillitacojen päälle ennen ruokailua.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!