Sitruunalevite sillillä
Täyteläinen sitruunalevite sopii juhlatarjottavaksi tai brunssipöytään. Sivele rapeiden leipien pintaan raikasta sitruunalevitettä ja nauti!
15 minutes mins
RUOKALAJI Lisukkeet
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 100 g Ahti Ruohosipuli- ja tillisilliä
- 200 g tuorejuustoa
- 1 dl smetanaa
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl tilliä hienonnettuna
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- ½ patonki
Ohjeet
- Valuta ja hienonna silli. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori.
- Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Anna levitteen maustua hetki.
- Siivuta patonki ja paahda siivut kuumalla pannulla rapeaksi. Jäähdytä leivät ja voitele sillilevitteellä. Halutessasi voit lisätä leipien pinnalle kuutioitua silliä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!