Sitruunamarinoitua parsaa ja Vesta Matjessilliä
Tuore parsa ja Vesta-silli ovat erinomainen makupari. Sekoittele kylkeen sitruunavinegretti, joka tuo kokonaisuuteen hiukan kirpeyttä. Naposteltavat katoavat nopeasti parempiin suihin.
20 minutes mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 10
Ainesosat
- ½ pkt parsaa
- ½ prk Vesta Matjessilliä
- ½ maalaisleipä
Vinegretti
- ½ sitruunan mehu ja kuori
- 1 dl öljyä
- suolaa
- pippuria
- sokeria
Ohjeet
- Kuori ja keitä parsat. Jäähdytä ja pilko parin sentin paloiksi.
- Sekoita sitruunan kuori ja mehu sekä öljy, mausta.
- Sekoita keskenään vinegretti, parsat ja sillifileet.
- Paahda maalaisleipä, leikkaa suupaloiksi ja nosta päälle parsa-silliseosta.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!