valkosipulipasta

Valkosipulisillipasta tuoreherneillä

Abba Valkosipulisillistä pyöräytät kätevästi kesäisen kermaisen pastan. Valkosipulisillipasta sopii myös kokemattomille sillin ystäville, sillä silli “sulaa” kastikkeeseen vain antamaan tujauksen makua.
15 minutes
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 2

Ainesosat
  

  • 15 palaa Abba Valkosipulisilliä
  • 1 pieni sipuli
  • 6 valkosipulinkynttä
  • öljyä
  • 2 dl kermaa
  • tilliä silputtuna
  • 1 dl tuoreherneitä
  • 1 rkl sitruunamehua

Lisäksi

  • 2 annosta keitettyä pastaa

Ohjeet
 

  • Hienonna valkosipulit, sipulit ja puolet sillipaloista. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä ja lisää silli.
  • Lisää kerma, keitä hetki kasaan ja lisää sitten suurin osa silputusta tillistä ja tuoreherneistä sekä sitruunamehu.
  • Nosta keitetty pasta kastikkeen sekaan ja sekoita.
  • Pilko loput valkosipulisillit pieniksi kuutioiksi. Koristele annokset herneillä, tillillä ja lopuilla sillikuutioilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!