Sinappisilli
Ahti Perhesilli sopii erinomaisesti sinappisillin valmistukseen. Mausta tillillä ja maustekurkulla ja sekoita kastike kermaviilistä, majoneesista ja sinapista. Sinappisilli maistuu parhaimmalta vuorokauden maustumisen jälkeen.
Ahti Perhesilli sopii erinomaisesti sinappisillin valmistukseen. Mausta tillillä ja maustekurkulla ja sekoita kastike kermaviilistä, majoneesista ja sinapista. Sinappisilli maistuu parhaimmalta vuorokauden maustumisen jälkeen.
Sillihän on sushin paras kaveri! Sen kirpeä maku istuu täydellisesti sushin makumaailmaan. Sillisushi syntyy vielä helpommin kuin mistään muusta kalasta – onhan maku jo valmiina ja palojen kokokin sopiva. Tässä reseptissä sushisillinä on käytetty Abban sinappi- ja ruohosipulisilliä. Valmista oma sushilautanen tällä reseptillä!
Abba Ruohosipuli ja tillisilli on erinomainen täyte susheille, kun sen joukkoon lisää reilusti wasabia. Sushin tulisuutta pystyy säätelemään wasabin määrällä.
Tässä reseptissä silli maistuu sopivasti Aasialta ja vie sinut makumatkalle Thaimaahan. Lisää joukkoon inkivääriä ja chiliä ja valmista herkku ja paria päivää ennen tarjoilua, jotta saat riittävästi makua.
Bloggaaja “Vatsasekaisin Kilinkolin” valmisti sillistä jäätelöä, joka sopii talvikauden alkupalaksi tai vaikkapa brunssille. Jäätelöstä voi pyöräyttää pallon höyryävän kuumien blinien päälle tai jäätelön voi tarjota valmiista voitaikinasta tehtyjen vohvelien keralla, kuten bloggaaja teki.
Makeahko ja hieman hapokas Abba Ranskalainen Sipulisilli toimii erinomaisesti yrttisen sillisalaatin pääraaka-aineena. Tarjoile paahdetun leivän päällä tai vaikka grillatun kalan kanssa.
Väli-Amerikan keittiöistä inspiraationsa saanut Ahti-avokadoherkku hurmaa raikkaudellaan. Avokado tuo rasvaisuutensa ansiosta kokonaisuuteen täyteläisyyttä, jonka raikastaa limenmehu sekä tietenkin Ahti Matjessilli.